Γαμπιεράκης: “Καμία σχέση με Δελημπαλταδάκη”

Ο Παντελής Γαμπιεράκης διέψευσε οποιαδήποτε σχέση με τον γνωστό μάνατζερ παικτών, Τάσο Δελημπαλταδάκη.

Αφού πρώτα εξέφρασε την απορία του ως προς τη χρονική διάρκεια (μόλις λίγες ώρες) μέσα στην οποία εξέδωσε απόφαση ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ για την αποβολή του Ηλυσιακού δικαιώνοντας την ΚΑΕ ΑΕΚ στην προσφυγή της, ο πρόεδρος της ομάδας των Ιλισίων, Παντελής Γαμπιεράκης διέψευσε οποιαδήποτε σχέση με τον γνωστό μάνατζερ παικτών, Τάσο Δελημπαλταδάκη. «Έχω 3-4 αθλητές του Δελημπαλταδάκη και έχει πληρωθεί ως μάνατζερ,» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra” ο πρόεδρος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ηλυσιακού.

«Έχουμε μείνει άναυδοι από αυτή την απόφαση, η οποία αποτελεί έκπληξη για όλους. Ο Ηλυσιακός θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθεί. Ήδη έχουμε προχωρήσει στην διαδικασία συλλογής των στοιχείων που χρειάζονται για υποστηρίξουμε την θέση μας. Στην κουλτούρα μας είναι να κερδίζουμε μέσα στα γήπεδα. Όταν μετά από τον αγώνα με τον Πανελλήνιο, ψάχναμε την υπέρβαση “ψάξαμε τα κουκιά” μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Τώρα όλα αυτά που ακούγονται για Δελημπαλταδάκηδες, Δημητρόπουλους κτλ, σας λέω ότι εγώ δεν έχω κάποια σχέση με “μανατζαρέους”. Είμαι πολύ τυπικός μαζί τους, κάτι που μπορούν να σας διαβεβαιώσουν και οι ίδιοι. Μου προκαλεί εντύπωση ότι άλλες εκδικάσεις κρατάνε μήνες και σήμερα μέσα σε μία ώρα βγήκε η απόφαση να πέσει μια ομάδα που αγωνιστικά έχει κερδίσει την παραμονή της στην Α1».

Πως προέκυψε η σχέση του ατζέντη Τάσου Δελημπαλταδάκη με την ΚΑΕ Ηλυσιακός; «Η ενημέρωση που έχω είναι για κάποιο e-mail και κάποιο δημοσίευμα. Μπορεί όμως να κριθεί η παραμονή μιας ομάδας από κάποιο ανυπόγραφο e-mail που παρουσιάστηκε στον αθλητικό δικαστή; Ή μπορεί γίνει κάτι τέτοιο από ένα δημοσίευμα και ένα “αν” ή ένα “και”, γιατί πολλές φορές αλλιώς τα λέμε στον Τύπο και αλλιώς γράφονται. Οποιαδήποτε απόφαση είναι σεβαστή,» κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηλυσιακός.

Όταν ρωτήθηκε αν τελικά υπάρχει σχέση με τον ατζέντη παικτών, Τάσο Δελημπαλταδάκη, ο Γαμπιεράκης απάντησε: «Αν υπήρχε μια διαπλοκή και δεν το γνώριζα τότε να τιμωρηθούμε. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι, είναι άδικο και δεν βοηθάει τον χώρο. Περισσότερο δίνουν ένα αρνητικό στίγμα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η σχέση Δελημπαλταδάκη με τον Ηλυσιακό δεν υφίσταται. Έχω 3-4 αθλητές του κυρίου Δελημπαλταδάκη και έχει πληρωθεί σαν μάνατζερ. Από εκεί και ύστερα σε ό,τι αφορά το πακέτο των μετοχών, έχουμε κάνει επανειλημμένες συναντήσεις με τον εκπρόσωπο των μετόχων. Κανένας μέτοχος δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μας. Μιλάμε πάντα με πληρεξούσιο δικηγόρο».

Στο τέλος, έδωσε την απάντηση για το αν οι μετοχές έχουν εκχωρηθεί στο νέο σχήμα: «Έχω ένα μέρος των μετοχών και η πρόθεσή μας είναι, εφόσον τελείωσε η σεζόν, να γίνει η οριστική μεταβίβαση. Στο μετοχικό σχήμα δεν εμφανίζεται πουθενά το όνομα του Τάσου Δελημπαλταδάκη. Μία φορά πέρασε όπως και άλλος μάνατζερ και με πρωτοβουλία δική μου, απαγορεύτηκε η είσοδος μανατζαρέων. Ήθελα οι αθλητές και οι προπονητές να είναι προσηλωμένοι στο έργο τους, να μείνουμε στην Α1. Τα σχόλια που ακούω τώρα για την ΑΕΚ και τα λοιπά, νομίζω ότι μικραίνουν παρά πολύ την ιστορία της ΑΕΚ και γενικά τον χώρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.