«Δεν είμαστε χαζοί...»

Καυστική ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες του Άρη, με αφορμή το θέμα των πληρωμών, το οποίο πήρε διαστάσεις.
Δημοσίευση: 13/02/2014 - 11:24

Καυστική ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες του Άρη, με αφορμή το θέμα των πληρωμών, το οποίο πήρε διαστάσεις. Όπως τονίζουν οι «κίτρινοι» δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση της ομάδας και υπογράμμισαν πως την Παρασκευή θα τους καταβληθούν κανονικά τα χρήματα, που τους οφείλονται.

Παράλληλα, έκαναν λόγο για προσπάθεια συκοφαντίας από ορισμένους και διέψευσαν τα παρόμοια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση των παικτών του Άρη: «Οι παίκτες του ΑΡΗ δεν είναι χαζοί, ώστε να μην κάνουν προπόνηση, γνωρίζοντας ότι την Παρασκευή θα πληρωθούν και γνωρίζοντας ακόμη και την επόμενη ημερομηνία, κατά την οποία ο Πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κος. Λευτέρης Αρβανίτης, θα τους καταβάλλει χρήματα. Οι σχέσεις που έχουν οι παίκτες του ΑΡΗ με τη Διοίκηση δε βρίσκονται εύκολα σε άλλες ομάδες και έχουμε την τύχη να έχουμε έναν από τους πιο έντιμους Προέδρους στην Α1, γι' αυτό αφήστε την ομάδα να συνεχίσει την προσπάθειά της απερίσπαστη. Παρακαλούμε πολύ για τυχόν συκοφαντίες να ψάξετε να βρείτε άλλη ομάδα να ασχοληθείτε. Οι παίκτες του ΑΡΗ».