Πρωτοβουλία Παναθηναϊκού για την Κεφαλονιά

Μια σημαντική πρωτοβουλία προκειμένου να βοηθήσει και να απαλύνει τον πόνο των κατοίκων της Κεφαλονιάς πήρε ο Παναθηναϊκός.
Δημοσίευση: 12/02/2014 - 15:43
Μια σημαντική πρωτοβουλία προκειμένου να βοηθήσει και να απαλύνει τον πόνο των κατοίκων της Κεφαλονιάς πήρε ο Παναθηναϊκός. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των Κυπελλούχων Ελλάδας στον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν ειδικά σημεία στο γήπεδο οπου ο κόσμος θα μπορεί να πηγαίνει και να δίνει είδη πρώτης ανάγκης.
Παράλληλα οι «πράσινοι» καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο και να αποθεωσουν τους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού που κατέκτησαν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσκαλεί τους φίλους της ομάδας σε μια ξεχωριστή βραδιά στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 16/2/2014 και στον αγώνα  με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς (ώρα έναρξης 7.15μ.μ) για τη 18η αγωνιστική της BasketLeague ΟΠΑΠ 2013-2014.
Αφενός μεν θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να χειροκροτήσουμε την ομάδα που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και 55ο στην ιστορία του συλλόγου, το κύπελλο Ελλάδας και να ενισχύσουμε τους παίκτες για τη συνέχεια, αφετέρου δε για να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής κι εκτός γηπέδου.
Η ΚΑΕ έχει φροντίσει ώστε το 55ο και πιο. φρέσκο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στο PAOSHOP στη Θύρα 3, έτσι ώστε οι φίλοι της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να το δουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Επίσης, τους δίνεται η δυνατότητα να προμηθευτούν με έκπτωση 20% τα συλλεκτικά προϊόντα από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2013-2014.
Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φίλους της ομάδας σε μία προσπάθεια να απαλύνει τον πόνο συνανθρώπων και συμπατριωτών μας που δοκιμάζονται. Την Κυριακή 16/2 στον αγώνα με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς θα υπάρχουν ειδικά σημεία στις θύρες εισόδου του ΟΑΚΑ όπου οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να τοποθετούν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες κ.τ.λ) και τα οποία θα προσφερθούν στο δοκιμαζόμενο από τους σεισμούς πληθυσμό της Κεφαλονιάς.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός την οποία πρέπει να αγκαλιάσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας.
Προκειμένου να ενθαρρύνει τον κόσμο του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ορίζει για τον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά γενική είσοδο ?5».