Η καθυστέρηση πληρωμής έφερε αποχή

Μακ Γκι, Χάρις, Κάιζερ και Μπελ δεν συμμετείχαν στη σημερινή (1/5) προπόνηση του Άρη, καθώς δεν πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα του περασμένου Μαρτίου από την "κίτρινη" ΚΑΕ

Τέσσερις από τους έξι ξένους της ομάδας μπάσκετ του Άρη απείχαν από τη σημερινή (1/5) προπόνηση των “κίτρινων”. Συγκεκριμένα, οι Γκάρι Μακ Γκι, Ραμόν Χάρις, Μάικαλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ, οι οποίοι είχαν προειδοποιήσει τη διοίκηση της ΚΑΕ ότι αν δεν πληρώνονταν τα οφειλόμενα του μηνός Μαρτίου μέχρι και χθες (30/4), δεν θα προπονούνταν την Πρωτομαγιά. Όπως κι έκαναν εν τέλει.
Οι παίκτες είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες την ομάδα τις προηγούμενες ημέρες ότι επρόκειτο να πληρωθούν. Η διοίκηση της ΚΑΕ, όμως, χθες αποφάσισε αντί να πληρώσει τους παίκτες, να δώσει οφειλόμενα προς το δημόσιο (Εφορία κ.τ.λ.), ένα ποσό της τάξης των 40.000 ευρώ, όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες. Έμειναν, δηλαδή, μετέωρες οι δεσμεύσεις προς τους ξένους της ομάδας, οι οποίοι έκαναν πράξη την προειδοποίησή τους.
Να σημειώσουμε, πάντως, ότι η περίπτωση του Μπελ είναι διαφορετική από τους άλλους τρεις, καθώς αυτός έχει λαμβάνειν δεδουλευμένα από την περασμένη περίοδο ακόμη. Κάποιες δόσεις δεν πληρώθηκαν, οπότε είχε επιπλέον λόγο να προβεί σε αποχή.
Αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, που συζητά να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία θα εξηγεί τι έγινε στην περίπτωση των τεσσάρων Αμερικανών παικτών, αλλά και τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα. Βεβαίως, θυμίζουμε ότι στον Άρη έχει απομείνει ένα παιχνίδι για να κλείσει η σεζόν, όμως, το θέμα έχει βαθύτερες προεκτάσεις. Αν και μέχρι όταν οι “κίτρινοι” εξακολουθούν να δεσμεύονται από τα απαγορευτικά μεταγραφών της FIBA, είναι εξαρτημένοι από την παρουσία των συγκεκριμένων παικτών στην ομάδα ως ένα μεγάλο βαθμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.