“Συνεπέστερη όλων η ΚΑΕ Άρης”

Η διοίκηση των "κίτρινων" πήρε θέση για την αποχή των τεσσάρων Αμερικανών παικτών από τη σημερινή (1/5) προπόνηση της ομάδας

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δεν άφησε αναπάντητη την κίνηση των τεσσάρων Αμερικανών της ομάδας, Μάικαλ Κάιζερ, Γκάρι Μακ Γκι, Ραμόν Χάρις και Γκάρι Μπελ να απέχουν από τη σημερινή (1/5) προπόνηση της ομάδας λόγω των οφειλομένων απέναντί τους, που αφορούν στα δεδουλευμένα του περασμένου Μαρτίου (εκτός από τον τελευταίο, που έχει λαμβάνειν και από την περασμένη σεζόν). Εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξηγεί γιατί επέλεξε να πληρώσει άλλες υποχρεώσεις και όχι τους παίκτες.
Στην ανακοίνωση, οι διοικούντες την ΚΑΕ Άρης αναφέρουν τα εξής, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στην πλευρά των παικτών:
“Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ παραμένει σταθερή στις δεσμεύσεις της από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, πληρώνοντας σε καθημερινή βάση κάθε είδους υποχρεώσεις, που αφορούν οφειλές της Κ.Α.Ε. από το 2000 μέχρι και σήμερα. Εχθές (30/04), πληρώθηκαν οι ρυθμίσεις προς το Δημόσιο που αφορούν σε χρέη, τα οποία δημιουργήθηκαν απο το 2000 και εντεύθεν, με σημαντικότερες τις δόσεις του άρθρου 99.
Ο ΑΡΗΣ ειναι η συνεπέστερη Κ.Α.Ε. του φετινού πρωταθλήματος. Την ώρα που οι προπονητές και η ομάδα προπονούνται, κάποιοι με προφανείς σκοπιμότητες επιλέγουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, οκτώ μέρες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.