Παπαντωνίου: "Πάθος και ομαδική δουλειά"

Πάθος και ομαδική δουλειά οδήγησαν τον Ηλυσιακό στη σωτηρία, όπως δήλωσε ο Νώντας Παπαντωνίου στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.
Δημοσίευση: 23/04/2011 - 19:51

Πάθος και ομαδική δουλειά οδήγησαν τον Ηλυσιακό στη σωτηρία, όπως δήλωσε ο Νώντας Παπαντωνίου στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Νώντα, έστω και την τελευταία στιγμή, καταφέρατε να κρατήσετε τον Ηλυσιακό στην Α1. Πώς νιώθεις μετά την τεράστια νίκη στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό που σας χάρισε την παραμονή σας;
 
"Η νίκη μας ήταν ένα τεράστιο κατόρθωμα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια από την αρχή μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος και τελικά οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Είναι άλλωστε πολύ δύσκολο από εκεί που μας είχαν όλοι ξεγραμμένους και ενώ η ομάδα έδειχνε να βρίσκεται κοντά στην Α2 να πετύχουμε τελικά τους στόχους μας. Βέβαια, εγώ νομίζω πως θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη βαθμολογική θέση αν από την αρχή είχαν πάει όλα καλά. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι στην Ρόδο αποδείξαμε ότι θέλαμε πολύ περισσότερο τη νίκη, αλλά το βασικότερο όλων είναι πως είχαμε την τύχη στα χέρια μας και το εκμεταλλευτήκαμε". 

-Ποιο ήταν κατά τη γνώμη σου το «κλειδί» της επιτυχίας ώστε να παραμείνει ο Ηλυσιακός στην Α1; 
"Η ομαδική δουλειά που κάναμε όλους αυτούς τους μήνες, όπως επίσης το πάθος που είχαμε σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτά ήταν τα δύο "κλειδιά" της επιτυχίας μας". 

-Πιστεύεις ότι η παραμονή σας ήταν μια απάντηση σε όσους σας είχαν ξεγραμμένους και δεν το έκρυψαν, ειδικά μετά την ήττα από τον Πανελλήνιο στην έδρα σας; 
"Οι φίλαθλοι είναι λογικό να αντιδρούν έτσι όταν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Οτι έγινε όμως ανήκει πλέον στο παρελθόν, δεν έχει σημασία. Τώρα, όλοι μαζί θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά. Αυτό είναι το σημαντικό". 

-Θα ήθελες να κάνεις έναν απολογισμό της χρονιάς τόσο για την ομάδα όσο και για εσένα; 
"Θεωρώ ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και για την ομάδα και για εμένα η χρονιά είναι επιτυχημένη. Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Επίσης, νομίζω ότι εγώ έκανα κάποια καλά παιχνίδια και βοήθησα όσο μπορούσα στα θετικά αποτελέσματα". 

-Από εδώ και πέρα τι να περιμένουμε από εσένα; 
"Πάνω από όλα αυτό που θέλω είναι να είμαι υγιής και να μπορώ να δουλεύω όσο το δυνατόν σκληρότερα σε καθημερινή βάση, προκειμένου να βελτιώνομαι. Για το μέλλον νομίζω ότι με λίγο υπομονή και τύχη τα καλύτερα θα έρθουν".