Στροφή στη Μάλαγα για το «τριφύλλι»

Τέλος στα πανηγύρια για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος στον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα στην Ισπανία (21:45).

Τέλος στα πανηγύρια για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος στον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα στην Ισπανία (21:45). Οι «πράσινοι» αφήνουν πίσω τους, τον τελικό του Ηρακλείου και τον 15ο τίτλο του κυπέλλου Ελλάδος, που κατέκτησαν και πλέον καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στην κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μπαρτσελόνα, οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη κόντρα στους Ανδαλουσιανούς, προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Euroleague.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης κρατά από τον τελικο με τον Άρη, μόνο την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Παναθηναϊκός κατάφερε με όπλο την άμυνά του, να «καθαρίσει» τον τελικό. Ο Έλληνας κόουτς προβληματίστηκε με την εικόνα του «τριφυλλιού» στο πρώτο μέρος και ήδη αναζητεί λύσεις. Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, για το ματς του Top 16.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.