Πεδουλάκης: «Γι΄ αυτό δουλεύει η ομάδα»

Ως επιβράβευση των κόπων των παικτών του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο τεχνικός των «πράσινων» σχολίασε τις συνθήκες που διεξήχθη ο φετινός τελικός, στάθηκε στον Χαραλαμπόπουλο και αφιέρωσε τον τίτλο στον κόσμο της ομάδας.

Ως επιβράβευση των κόπων των παικτών του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο τεχνικός των «πράσινων» σχολίασε τις συνθήκες που διεξήχθη ο φετινός τελικός, στάθηκε στον Χαραλαμπόπουλο και αφιέρωσε τον τίτλο στον κόσμο της ομάδας.

«Είμαστε ευχαριστημένοι. Κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και γι’ αυτό δουλεύει κάθε ομάδα. Στο πρώτο μέρος είχαμε χαμηλό δείκτη αυτοσυγκέντρωσης τόσο στο δικό μας κομμάτι όσο και στην αντιμετώπιση των παικτών του Άρη. Για μας ήταν το τέταρτο ματς σε λίγες μέρες και ήταν σημαντικό να μην έχουμε άλλη απώλεια μετά τον Γκιστ. Θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο να κόψουμε τις γωνίες πάσας με τα μεγάλα μας κορμιά. Τα παιδιά του Άρη απέκτησαν αυτοπεποίθηση αρχικά, αλλά η άμυνα μας, μέσα από την οποία βρίσκουμε ρυθμό, ανάγκασε τους αντιπάλους να κάνουν πράγματα που δεν συνηθίζουν. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για μας», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας κόουτς.

Στη συνέχεια αφιέρωσε τον τίτλο:  «Θέλουμε να αφιερώσουμε τον τίτλο στον κόσμο μας και ειδικά σε ένα παιδί που αγωνίστηκε για τη ζωή του. Υπάρχει διαφορά στο αγωνίζεσαι από το παίζεις».

Σχολιάζοντας τον φετινό τελικό και τις συνθήκες που διεξήχθη, είπε: «Γίνεται μια καινούρια προσπάθεια. Αν είναι καλή ή κακή θα την κρίνουμε. Το θέμα είναι να τη βοηθήσουμε. Το μοντέλο που είχαμε μέχρι τώρα ήταν προβληματικό. Στην καινούρια αυτή προσπάθεια θέλαμε να είμαστε θετικοί. Οποιαδήποτε μορφή βίας είναι καταδικαστέα. Όλοι μας έχουμε ρίξει νερό να συμβαίνει αυτό με νέα παιδιά που δεν έχουν δουλειά ή που έχουν άλλα προβλήματα. Καλό είναι να είμαστε θετικοί σε αυτή την προσπάθεια. Είναι η πρώτη φορά, είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε αυτό το πείραμα. Πρέπει να δούμε τα λάθη και τα σωστά. Το πρόβλημα δεν είναι του μπάσκετ, αλλά της ελληνικής κοινωνίας».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Χαραλαμπόπουλο, αλλά και τα νέα παιδιά του Άρη, λέγοντας: «Ο Χαραλαμπόπουλος είναι 17 χρονών και παίζει ώριμα. Είναι σημαντικό ότι αντιμετωπίζει έτοιμους παίκτες καθημερινά και καταλαβαίνει τα λάθη του. Ο Άρης έχει πολλά παιδιά με ταλέντο, αλλά το να αναφέρω κάποια δεν θα τα βοηθήσει. Το σημαντικό γι’ αυτά είναι να συνεχίσουν τη δουλειά και να αποφύγουν το star system».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.