Η πρώτη κούπα της σεζόν στην Κρήτη

Κάτοχο αναζητεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο μπάσκετ, με τους Παναθηναϊκό και Άρη να τον διεκδικούν, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στην Κρήτη (19:45).

Κάτοχο αναζητεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο μπάσκετ, με τους Παναθηναϊκό και Άρη να τον διεκδικούν, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στην Κρήτη (19:45). Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο κλειστό «Δύο Αοράκια» χωρίς πολλά προβλήματα, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος δεν προπονήθηκε το Σάββατο. Το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» εμφανίζεται αισιόδοξο, πως ο παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά. Από την άλλη πλευρά, ο Μίλαν Μίνιτς θα έχει στη διάθεσή του, τους Ζήση Σαρικόπουλο και Νίκο Γκίκα, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους.

Και οι δυο θέλουν το τρόπαιο, με τους «κίτρινους» να θέλουν ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2005, όταν το «τριφύλλι» έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου στο Λίντο (72-68). Οι «κίτρινοι» μετρούν 13 παρουσίες στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας κατακτήσει οκτώ φορές τον τίτλο. Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» θέλουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 15ου τίτλου, στην 20η παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Στις εξέδρες του κλειστού του Ηρακλείου δε θα δώσουν το «παρών» οπαδοί των δυο ομάδων, καθώς δεν προμηθεύτηκαν εισιτήρια, ενώ δε θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, όσων θα φέρουν διακριτικά των δυο ομάδων. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από τους φιλάθλους της Κρήτης, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό. Διαιτητές θα είναι οι Γιώργος Τανατζής, Χρήστος Καρακατσούνης και Χρήστος Παναγιώτου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.