Χωρίς διακριτικά στον τελικό

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη στο Ηράκλειο Κρήτης.
Δημοσίευση: 07/02/2014 - 12:48

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη στο Ηράκλειο Κρήτης. Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ δε θα επιτραπεί η είσοδος στις εξέδρες φιλάθλων, με διακριτικά των δυο ομάδων.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παρουσία των αρμόδιων φορέων και από πλευράς ΕΟΚ του γενικού γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη και του αντιπροέδρου Αριστείδη Γολέμη, καθώς και προέδρου της ΕΚΑΣΚ , Χαράλαμπου Μαρκάκη, αποφασίστηκαν τα εξής:

-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό στις 16:45 και θα κλείσουν στις 19:15. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ώρας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

-Απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο πέρα από την επίδειξη εισιτηρίου είναι και αυτή της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φέροντες διακριτικά των ομάδων.

-Κάθε φίλαθλος επιβάλλεται να κάθεται στη θέση που προβλέπεται από το αριθμημένο εισιτήριό του.

-Όσοι έχουν διορθωμένο εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν στο αστυνομικό μέγαρο για να το σφραγίσουν. Οι κάτοχοι διορθωμένου εισιτηρίου που δεν θα φέρει δεύτερη σφραγίδα δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο».