Παπαθεοδώρου: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Να διατηρήσει η Νέα Κηφισιά την ίδια αγωνιστική εικόνα και στο μέλλον, θέλει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Να διατηρήσει η Νέα Κηφισιά την ίδια αγωνιστική εικόνα και στο μέλλον, θέλει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Basket League, χωρίς να θέλει να βάλει υψηλούς στόχους, εν όψει της συνέχειας. Ο Παπαθεοδώρου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα: «Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια, που έχουμε ξεκινήσει και γίνεται με συνέπεια. Όταν πετυχαίνεις κάποιους στόχους πρέπει να οριοθετείς νέους. Από τη στιγμή που σώσαμε την κατηγορία το μόνο που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον τρόπο που το κάνουμε τώρα, το ίδιο καλά. Επόμενος στόχος είναι να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί στη συνέχεια».

Για τα χαρακτηριστικά που οδηγούν την ομάδα του στις επιτυχίες: «Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας είναι προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Είναι μεγάλο προτέρημα και πλεονέκτημα. Άλλο να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και άλλο κόντρα στον Ρέθυμνο για παράδειγμα, αλλά έχουμε έμπειρους παίκτες που καταλαβαίνουν γρήγορα αυτά που θέλουμε να περάσουμε. Η ομάδα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Α1 και εννοώ τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Για αυτό επιλέξαμε να έχουμε παίκτες με εμπειρία από την Α1, που θα συνδυάζεται με κίνητρο. Είχαμε τη δυνατότητα όπως και κάναμε, να πάρουμε και Αμερικανούς, χωρίς μεγάλη εμπειρία, αλλά με κίνητρο. Έχουμε το ελληνικό στοιχείο, μεγαλύτερο ίσως από κάθε ομάδα της κατηγορίας. Έχουμε μπάτζετ λίγο πάνω από τον μέσο όρο της Α1».

Για την παρουσία της ομάδας στα εντός έδρας ματς: «Το συγκεκριμένο δεν το περιμέναμε, διότι δεν έχουμε πλατιά μάζα οπαδών. Δεν περίμενα ότι θα υπάρχει τόσο μεγάλη δυναμική, γιατί φέτος αλλάξαμε έδρα. Δεν ανέμενα ότι θα τα πηγαίναμε τόσο καλά σε αυτό το θέμα».

Για το αν τέθηκε θέμα αντικατάστασης του ύστερα από το κακό ξεκίνημα: «Δεν μπορώ να ξέρω, αλλά με βάση τη λογική που υπάρχει δεν νομίζω. Είμαι επτά χρόνια και σε κρίσεις που υπήρχαν. Η διαφορά γίνεται στην εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητή και παίκτες».

Για τον τρόπο που λειτουργεί η διοίκηση: «Είναι τυπική στις υποχρεώσεις της, δεν καθυστερεί στις πληρωμές και κάνει αυτά που πρέπει για να λειτουργεί σωστά μια ομάδα».

Για όσους προβλέπουν ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final 4: «Δεν μπορεί κανείς να προδικάσει από τώρα, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τις ομάδες μας. Δεν έχουν τα μεγάλα μπάτζετ, αλλά έχουν τη γνώση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.