Σε ρυθμούς τελικού οι φιναλίστ

Αντίστροφα έχουν ξεκινήσει να μετρούν οι Παναθηναϊκός και Άρης, εν όψει του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος την Κυριακή, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Δημοσίευση: 07/02/2014 - 08:20

Αντίστροφα έχουν ξεκινήσει να μετρούν οι Παναθηναϊκός και Άρης, εν όψει του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος την Κυριακή, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι δυο φιναλίστ θα ολοκληρώσουν την Παρασκευή την προετοιμασία τους για τον αγώνα, που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και αναμένεται να αναχωρήσουν το πρωί του Σαββάτου για την Κρήτη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, ο Μίλαν Μίνιτς, περιμένει τους Σαρικόπουλο και Γκίκα, οι οποίοι αναμένεται να τεθούν τελικά στη διάθεσή του.

Τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής έχουν σχεδόν εξαντληθεί και απομένουν ελάχιστα. Στο κλειστό του Ηρακλείου, δε θα δώσουν το «παρών» οργανωμένοι οπαδοί των δυο ομάδων και για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, δε θα υπάρχουν «νεκρές ζώνες» στις εξέδρες. Το κλειστό «Δύο Αοράκια» αναμένεται να είναι κατάμεστο.