Παράπονα Βετούλα για διαιτησία

Τα παράπονά του για ορισμένα σφυρίγματα στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Νίκος Βετούλας.
Δημοσίευση: 06/02/2014 - 19:18

Τα παράπονά του για ορισμένα σφυρίγματα στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Νίκος Βετούλας.

«Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από μας και δίκαια ήταν στο +13. Θα μπορούσαμε να είχαμε κατεβάσει κι άλλο την διαφορά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο για να κατεβάσουμε την διαφορά. Εμείς σουτάραμε 13 βολές ο Bolds καμία. Σε καθοριστικό σημείο του αγώνα και σε «ζον πρες», κάνει βήματα ο Χαραλαμπίδης και πρέπει να δοθεί. Σε κρίσιμα σημεία του αγώνα δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε. Υπάρχει βίντεο κι αν κάνω λάθος θα εκτεθώ εγώ» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των «μελανόλευκων» που συνέχισε:

«Είπα μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες έμπειρους, όπως ο Τσαϊρέλης και ο Χαραλαμπίδης που ξέρουν να παίρνουν τα φάουλ για να λέμε και την αλήθεια, αλλά δεν μπορεί ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια να εκτελεί τόσο λίγες βολές».

Ο Ανδρέας Πελεκούδας, εκπροσώπησε τους παίκτες, αναφέροντας:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μας για την προσπάθεια και το γεγονός ότι γυρίσαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δεν κυκλώνουμε παιχνίδια, θέλουμε 9 για την παραμονή και όσο πιο σύντομα το κάνουμε τόσο το καλύτερο».