Νίκη – ανάσα για Τρίκαλα (video)

Η ομάδα των Τρικάλων πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό με 88-87 στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα των Τρικάλων πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό με 88-87 στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για παραμονή στην κατηγορία.

Μπορεί η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη να μην κατάφερε να καλύψει τη διαφορά των δέκα πόντων ωστόσο πήρε νίκη – ανάσα και πλέον έχει έναν βαθμό περισσότερο από τους Ιλισιώτες, οι οποίοι παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους αναδείχθηκε ο Πατ Γιούιν Τζούνιορ καθώς σημείωσε 27 πόντους έχοντας επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ καθώς και δύο κλεψίματα. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ντι Τζέι Στέφενς με 16 πόντους, 15 ριμπάουντ, μία ασίστ και δύο κλεψίματα.

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες και έτσι υπήρχαν πολλές εναλλαγές στο σκορ. Οι Θεσσαλοί εκμεταλλεύτηκαν το καλο περιφερειακό τους σουτ αλλά δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν στο σκορ λόγω των πολλών χαμένων βολών.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε καθώς η ομάδα των Τρικάλων έδειξε να έχει τον έλεγχο αλλά οι φιλοξενούμενοι επεχείρησαν την ανατροπή στο φινάλε της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Δημήτρη Λιόγα μπορεί να είχαν 26 λάθη αλλά αυτό δεν τους πτόησε και κατάφεραν να ισοφαρίσουν 72-72 στο 33ο λεπτό. Κάπου εκεί ο Γιούιν έδειξε την κλάση του και χάρισε στην ομάδα του μια πολύτιμη νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.