Μποχωρίδης: «Είδωλό μου ο Διαμαντίδης»

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί κόντρα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως το είδωλό του, εμφανίστηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί κόντρα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως το είδωλό του, εμφανίστηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο με τους «κίτρινους». Ο παίκτης του Άρη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3». Αναλυτικά τόνισε:

Για το αν θυμάται τον τελικό του 2005, όταν και αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Αρη: «Θυμάμαι ότι το έβλεπα στην τηλεόραση και είχα στεναχωρηθεί που χάσαμε».

Για το αν επιτείνει την επιθυμία το γεγονός ότι ο Αρης έχει τόσα χρόνια να βρεθεί σε τελικό: «Σίγουρα το θέλουμε πάρα πολύ. Εκτός από τους Ασημακόπουλο και Πελεκάνο τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχουμε πάει σε τελικό. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία και το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Περιμένουμε πως και πώς να παίξουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το κύπελλο».

Για τη χθεσινή (5/1) νίκη πρωταθλήματος επί του Ρεθύμνου: «Το χθεσινό ματς το θέλαμε πάρα πολύ και βαθμολογικά επειδή έχουμε κάνει πολλές ήττες. Βλέπαμε και αυτό το ματς ως τελικό, θέλαμε τη νίκη πετύχαμε το στόχο μας»
Για το ποιο αγωνιστικό στοιχείο από το ματς πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο θα πρέπει ο Αρης να το έχει και την Κυριακή: «Χθες ήταν πολύ σημαντική η άμυνά μας. Με τον Παναθηναϊκό θα είναι διαφορετικό το ματς. Μέχρι την Κυριακή θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Για το πόσο πιθανό είναι να κοντράρει ο Αρης τον Παναθηναϊκό και το τι σκέφτεται για τον τελικό: «Είναι ένα ματς πάρα πολύ σημαντικό. Όλα μπορούν να συμβούν σ’ ένα παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει φοβερή ομάδα και το ζητούμενο είναι να πάμε στον τελικό χωρίς άγχος για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο, αφού είναι ένα μονό παιχνίδι. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε».

Για το αν διαπίστωσε μέσω του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό τρωτό σημείο στους «πράσινους»: «Σίγουρα όταν παίζεις με κάποια ομάδα σε βοηθά να τη μαθαίνεις καλύτερα. Θα είναι, όμως, διαφορετικό παιχνίδι. Ο ΠαναθηναϊΚός θα μπει στο «100%» και θα παίξει δυνατά από την αρχή για να τελειώσει το ματς, χωρίς να ξεκουράσει παίκτες, Και εμείς και ο Παναθηναϊκός θα μπούμε στο 100% για να πάρουμε τη νίκη»
Για το αν είναι πρόκληση το να παίζει απέναντι στο Δημήτρη Διαμαντίδη: «Σίγουρα. Είναι πρόκληση και πολύ ωραίο να παίζεις απέναντι στο είδωλό σου».

Δηλαδή ο Διαμαντίδης είναι το είδωλό σου;: «Ε, ναι σίγουρα (σ.σ. γέλια)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.