Μίνιτς: «Είχαμε καρδιά και μυαλό»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του Ρεθύμνου έμεινε ο προπονητής του Άρη, Μίλαν Μίνιτς.
Δημοσίευση: 05/02/2014 - 18:52
Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του Ρεθύμνου έμεινε ο προπονητής του Άρη, Μίλαν Μίνιτς. Ο τεχνικός των «κίτρινων» στάθηκε στα πολλά ριμπάουντ που μάζεψαν οι παίκτες του και τόνισε πως η ομάδα του είχε καρδιά και μυαλό στην άμυνα.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για μας και για το Ρέθυμνο. Ήταν βασικό να σταματήσουμε το transition και τα επιθετικά ριμπάουντ του Ρεθύμνου. Είχαμε 21 πόντους στο transition. Ήταν σημαντικό ότι παίξαμε καλή άμυνα και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Το Ρέθυμνο πετυχαίνει πάνω από 24 πόντους στον αιφνιδιασμό και σήμερα σκόραρε 11. Στο τέλος είχαμε μεγάλη καρδιά, ομαδικότητα, μαχητικότητα και πήραμε τα ριμπάουντ, ειδικά το επιθετικό που πήρε στο τέλος ο Σπύρος (σ.σ. Μούρτος) ήταν πολύ σημαντικό» δήλωσε  αρχικά ο κόουτς των «κίτρινων» και συνέχισε:

«Παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στο προπονητικό τιμ. Παίξαμε καλά στα τελευταία τέσσερα λεπτά με υπομονή στην επίθεση, με καρδιά και με μυαλό στην άμυνα».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι «τελικός» για μας. Θα γιορτάσουμε για λίγο και από αύριο θα δούμε τον τελικό».