Λυκογιάννης: «Συγκέντρωση στην άμυνα, ομαδικότητα στην επίθεση»

Από την Ελευσίνα ξεκινάει ο «Γολγοθάς» του Ίκαρου Χαλκίδας ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
Δημοσίευση: 05/02/2014 - 15:24
Από την Ελευσίνα ξεκινάει ο «Γολγοθάς» του Ίκαρου Χαλκίδας ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής των Χαλκιδαίων, Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν  συγκέντρωση στην άμυνα και ομαδικότητα στην επίθεση
Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε τα βασικά σημεία για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη: «Έχουμε μπροστά μας μια σειρά από σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό στην Ελευσίνα. Ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και μέσα στην έδρα του γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε τις αρχές που έχουμε θέσει. Δηλαδή συγκέντρωση στην άμυνα και ομαδικότητα στην επίθεση».
 
Από την πλευρά των παικτών ο Ιβάν Άσκα, τόνισε. «Ξέρουμε καλά την δυναμικότητα της Ελευσίνας, καθώς μας είχε νικήσει στο "σπίτι" μας στον πρώτο γύρο. Είναι μια ομάδα με λύσεις σε κάθε θέση, οπότε για μας θα είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψουμε στα βασικά της στελέχη να βρουν καλό ρυθμό. Από κει και πέρα, θα πρέπει να βρούμε τα ελεύθερα σουτ στην επίθεση, ώστε να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις δικές μας επιλογές».