Μάρκοβιτς: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί»

Πολύ σημαντικό για την πόλη της Δράμας χαρακτήρισε το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό για τη 17η αγωνιστική της Basket League ο Νέναντ Μάρκοβιτς.
Δημοσίευση: 04/02/2014 - 18:30
Πολύ σημαντικό για την πόλη της Δράμας χαρακτήρισε το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό για τη 17η αγωνιστική της Basket League ο Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο τεχνικός των Δραμινών στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αλλά συγχρόνως και σημαντικό για την πόλη μας αγώνα. Η ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχοντας βρει την χημεία της σε μεγάλο βαθμό-ειδικά στο αμυντικό κομμάτι που είναι ίσως η πιο σκληρή στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε κάθε φάση. Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να χαρεί ένα ωραίο παιχνίδι», δήλωσε ο Μάρκοβιτς.
 
Από την πλευρά των παικτών, ο Σταμάτης Μπένας ανέφερε: «Σίγουρα ο αγώνας με τον Παναθηναϊκός είναι πολύ δύσκολος αλλά και μια ευκαιρία για την ομάδα μας παίζοντας με ένα αντίπαλο υψηλού επιπέδου να προσπαθήσει να φανεί όσο γίνεται ανταγωνιστική. Το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο για να παίξεις καλά απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο και ελπίζουμε με την βοήθεια του κόσμου να ανταποκριθούμε στην πρόκληση».