Μίνιτς: «Να παίξουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι»

Ο Άρης θα ήθελε πάρα πολύ να έχει από τώρα το μυαλό του στο τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό όμως η δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία έχει περιέλθει μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα δεν του το επιτρέπουν, καθώς προέχει το Ρέθυμνο.
Δημοσίευση: 04/02/2014 - 14:30
Ο Άρης θα ήθελε πάρα πολύ να έχει από τώρα το μυαλό του στο τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό όμως η δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία έχει περιέλθει μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα  δεν του το επιτρέπουν, καθώς προέχει το Ρέθυμνο.

Ο Μίλαν Μίνιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ματς με τους Κρητικούς τόνισε.
«Παίζουμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, την είσοδο στα πλέι οφς. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να δώσει σημαντικούς βαθμούς και στις δύο ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του αντιπάλου, το τρανζίσιον παιχνίδι και πρέπει να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ. Θέλουμε να αντιδράσουμε με το σωστό τρόπο και να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται πάνω σε αυτά που ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε διάφορα προβλήματα που μας πιέζουν και είναι γνωστά, αλλά μαζί με την παρουσία του κόσμου, η πίεση πρέπει να βγει σε θετική ενέργεια και αυτή η ενέργεια να έχει μόνο ένα στόχο. Να παίξουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι και να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα σε αυτό».
 
Από την πλευρά των παικτών , ο Σπύρος Μούρτος δήλωσε: «Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, μετά από τα τελευταία μας αρνητικά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του, αλλά εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου μας».