H Basket League στα κανάλια Novasports

Η εμβόλιμη 17η αγωνιστική της Basket League έρχεται με σημαντικούς αγώνες στα κανάλια Novasports!

Απόλλων Πατρών – ΠΑΟΚ & ΑΕΝΚ Δημουλάς – Πανιώνιος

Η εμβόλιμη 17η αγωνιστική της Basket League έρχεται με σημαντικούς αγώνες στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 16:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 3 τον αγώνα Απόλλων Πατρών – ΠΑΟΚ και στις 18:30 επίσης μέσα από το Novasports 3 το παιχνίδι ΑΕΝΚ Δημουλάς – Πανιώνιος.

Στην Πάτρα, ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες αναζητούν το ροζ φύλλο αγώνα στην προσπάθεια που κάνουν για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Στο άλλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Κηφισιάς και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η ΑΕΝΚ Δημουλάς θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Η αγωνιστική δραστηριότητα θα ολοκληρωθεί με την εκπομπή «Ώρα για μπάσκετ» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου αμέσως μετά το τέλος της «Ώρας των Πρωταθλητών» στα Novasports 1 & Novasports 1 HD με πλούσιο ρεπορτάζ από όλους τους αγώνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, καλεσμένους και έγκυρα σχόλια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Πέμπτη 6/2 16:00 Απόλλων Πατρών – ΠΑΟΚ, Novasports 3, σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και audio από το Novasports.gr

Πέμπτη 6/2 18:30 ΑΕΝΚ Δημουλάς – Πανιώνιος, Novasports 3, σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ματίκα

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md17 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 17ης αγωνιστικής της Basket League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.