Έσπασε την αποχή ο ΜακΓκι

Μείον ένας Αμερικανός από τους τέσσερις που απείχαν από τις προπονήσεις του Άρη τις προηγούμενες ημέρες, ενώ στο πρόβλημα δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση

Ο Γκάρι ΜακΓκι είναι ο πρώτος από τους τέσσερις Αμερικανούς παίκτες του Άρη, που απείχαν από τις προπονήσεις της ομάδας τις προηγούμενες ημέρες για οικονομικούς λόγους, ο οποίος έσπασε την αποχή κι επέστρεψε σήμερα (3/5) στο κανονικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι τρεις έμειναν και πάλι εκτός, καθώς δεν έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημa.
Ο ΜακΓκι πήρε διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες την ΚΑΕ Άρης ότι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (8/5) θα πάρει τα οφειλόμενα του Μαρτίου. Οι ίδιες διαβεβαιώσεις δόθηκαν και στον Ραμόν Χάρις, ο οποίος δείχνει διάθεση να επιστρέψει κι αυτός στις προπονήσεις, κάτι που αναμένεται να γίνει την Κυριακή (5/5), καθώς αύριο η ομάδα έχει ρεπό. Ο Μάικαλ Κάιζερ δείχνει αμετάπειστος, καθώς θέλει όλα τα οφειλόμενα, ενώ ο Γκάρι Μπελ έχει λαμβάνειν και χρήματα από την περασμένη σεζόν, που θα έπρεπε ήδη να έχουν δοθεί, κάτι που δεν έχει γίνει.
Κατά τα λοιπά, οι Μποχωρίδης, Αγγέλου και Βουλγαρόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα σήμερα (3/5), καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο (8/5) θα συνεχιστεί την Κυριακή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.