Στη… μάχη οι “αιώνιοι”

Η 16η αγωνιστική της Basket League συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με τρία παιχνίδια, στα οποία αγωνίζονται οι τρεις πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα.

Η 16η αγωνιστική της Basket League συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με τρία παιχνίδια, στα οποία αγωνίζονται οι τρεις πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα.

Συγκεκριμένα στις 16:00 ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον ΚΑΟΔ και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη δεύτερη θέση. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη, όπως με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αναρριχηθούν στην έκτη θέση.

Στις 19:15 ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός φιλοξενεί τα Τρίκαλα, τα οποία βρίσκονται στην προτελευταία θέση. Οι “πράσινοι” μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες με μία επιβλητική εμφάνιση.

Η αυλαία θα πέσει στη Χαλκίδα με τον Ικαρο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30, Novasports2). Οι “ερυθρόλευκοι” είναι το μεγάλο φαβορί για το ροζ φύλλο αγώνα, όμως οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν την έκπληξη, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.