Καλαφατάκης: «Κάνουμε φτηνά λάθη»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ρεθύμνου για τη 16η αγωνιστική της Basket League ο Γιώργος Καλαφατάκης, τονίζοντας πως οι παίκτες του κάνουν φτηνά λάθη.

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ρεθύμνου για τη 16η αγωνιστική της Basket League ο Γιώργος Καλαφατάκης, τονίζοντας πως οι παίκτες του κάνουν φτηνά λάθη.

«Έγινε ένα ωραίο ματς με μεγάλο σκορ. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά, είχαμε ένα πλάνο και ακολουθήσαμε κάποια πράγματα για περίπου ένα δεκάλεπτο, το πρώτο. Εκεί το τρίποντο που δεχτήκαμε (σ.σ. στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου) έδωσε φτερά στον ΠΑΟΚ και στον Δέδα που ήταν εύστοχος στο δεύτερο δεκάλεπτο. Είδαμε πως στα τελευταία ματς ο ΠΑΟΚ σκοράρει λίγους πόντους, σήμερα τρέξαμε αλλά ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλά ποσοστά. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ξεκινήσαμε άσχημα. Μετά αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ ενώ ένα καθοριστικό ριμπάουντ του Πέιν μάς σκότωσε και δύο μεγάλα τρίποντα, του Πέιν και του Χαραλαμπίδη, τα πληρώσαμε. Η νίκη του ΠΑΟΚ είναι δίκαιη. Εμείς πρέπει να παλεύουμε και εκτός έδρας, κάνουμε φτηνά λάθη. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ και πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, τις εμφανίσεις του Καλαμπόκη και Εζιούκου. Στο τέλος θέλουμε να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Το να παίζουμε καλό μπάσκετ, το έχουμε πετύχει», τόνισε ο προπονητής των Κρητικών.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Καλαμπόκης, είπε: «Αισθάνομαι χαρούμενος κάθε φορά που γυρίζω εδώ. Εμείς χάσαμε και δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να πάει σε ένα σκορ που στα τελευταία ματς δεν έδειχνε πως έχει την δυνατότητα να φτάσει. Ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό και αυτό τον βοήθησε. Ήταν ένα ωραίο ματς και εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία του σημερινού ματς. Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε απέναντι στον Άρη. Σήμερα το γεγονός πως το παιχνίδι πήγε σε υψηλό σκορ βοήθησε τελικά τον ΠΑΟΚ και όχι εμάς. Σίγουρα όταν δέχεσαι 97 πόντους δεν μπορείς να κερδίσεις. Η εμφάνισή μου δεν έχει σημασία και έχει σημασία η ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.