Μαρκόπουλος: «Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε καλά»

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να επικράτησε του Ρεθύμνου για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο ο Σούλης Μαρκόπουλος εστίας στα αρνητικά σημεία της εμφάνισης των παικτών του.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να επικράτησε του Ρεθύμνου για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο ο Σούλης Μαρκόπουλος εστίας στα αρνητικά σημεία της εμφάνισης των παικτών του.

«Μπράβο στους παίκτες αλλά και στον κόσμο που μας βοήθησε. Συγχαρητήρια και στο Ρέθυμνο που μας δημιούργησε πρόβλημα στην αρχή του αγώνα μέχρι να καταλάβουμε πώς να παίξουμε στην άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κλείσαμε τους χώρους, αισθανόμασταν καλύτερα στην επίθεση. Στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα ήταν πολύ σκληρή και μέσω αυτής βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε καλά σήμερα. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΑΓΟΡ είχε 6/8 αιφνιδιασμούς ενώ είχε υπεροχή στα ριμπάουντ. Οι 28 ασίστ μας είναι ένα μεγάλο νούμερο. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη απέναντι στον Απόλλωνα που είναι σε καλή κατάσταση και κέρδισε τον Κολοσσό», ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ο Μαρκ Πέιν, από την πλευρά των παικτών, δήλωσε: «Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παίξαμε καλά. Το Ρέθυμνο στο τρανζίσιον γκέιμ μπορεί να πετύχει εύκολα καλάθια αλλά στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο σπάσαμε το παιχνίδι τους, πήραμε διαφορά και την διατηρήσαμε ως το τέλος. Στο Ρέθυμνο αρέσουν οι γρήγορες επιθέσεις και έτσι με αυτό το στυλ παιχνιδιού ήταν λογικό που το σκορ ήταν υψηλό γιατί οι κατοχές είναι περισσότερες. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στην άμυνα. Ξέρουμε πως μπορούμε να πετύχουμε πολλούς πόντους στην επίθεση. Το σημαντικό είναι η άμυνα και να σπάμε το παιχνίδι του αντιπάλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.