Παπαθεοδώρου: «Ονειρευόμαστε το κάτι παραπάνω»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του Άρη δήλωσε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς Ηλίας Παπαθεοδώρου και τόνισε πως μετά την 9η νίκη στο πρωτάθλημα μπορούν να ονειρεύονται το κάτι παραπάνω.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη επί του Άρη δήλωσε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς Ηλίας Παπαθεοδώρου και τόνισε πως μετά την 9η νίκη στο πρωτάθλημα μπορούν να ονειρεύονται το κάτι παραπάνω.

«Παίζουμε με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος στα τελευταία παιχνίδια. Ο Άρης προσαρμόζει άμυνες ακόμα και μέσα στο παιχνίδι και είναι πολύ δυνατός. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε καλό ρυθμό. βγάλαμε σουτ με πλεονέκτημα, καλές επιλογές, με αποτέλεσμα να ανοίξουμε παιχνίδι και να προηγηθούμε με +16.

Ο Άρης μας χάλασε το ρυθμό, στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε σε καταστάσεις ένας εναντίων ενός. Στην επίθεσή τους ρισκάραμε με τον Μούρτο και μας τιμώρησε. Έβαλε 4 τρίποντα ενώ έιχε 8 στο πρωτάθλημα έως τώρα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στους υπόλοιπους παίκτες και καταφέραμε και κρατήσαμε χαμηλά τους Βεζένκοφ, Πελεκάνο και Αθηναίου που παίζουν μεγάλο ρόλο στη δημιουργία και την εκτέλεση.

Τους τελευταίους δυόμισι μήνες παίζουμε σαν τελικό σε κάθε ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί δεν είναι εύκολο να παίζεις τόσο συγκεντρωμένος απέναντι σε πιο ιστορικές ομάδες από σένα. Αν διατηρήσουμε την ομαδικότητα και το πνεύμα που έχουμε επιδείξει έως τώρα αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει ένα καλό τελείωμα.

Με την 9η νίκη στο πρωτάθλημα πατάμε πολύ γερά πλέον και  ο τρόπος που παίζουμε μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε κάτι παραπάνω», δήλωσε ο προπονητής των νεοφώτιστων.

Από την πλευρά των παικτών, ο Τόνι Κρόκερ ανέφερε: «Παίξαμε καλά και οι δύο ομάδες, έγινε μεγάλη μάχη για τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι. με τον Πανιώνιο με τον οποίο είχαμε κάνει πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο γύρο και θέλουμε τώρα να είμαστε καλύτεροι.

Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στο ριμπάουντ βάλαμε και μεγάλα σουτ και κερδίσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.