Γουστ-ΑΡΗ τετράδα η Νέα Κηφισιά (video)

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου σημείωσε την τέταρτη διαδοχική νίκη της και την έβδομη στα τελευταία οκτώ ματς Basket League, επικρατώντας με 81-74 του Άρη στο «Ζηρίνειο» και πλέον κάνει όνειρα τετράδας.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου σημείωσε την τέταρτη διαδοχική νίκη της και την έβδομη στα τελευταία οκτώ ματς Basket League, επικρατώντας με 81-74 του Άρη στο «Ζηρίνειο» και πλέον κάνει όνειρα τετράδας.

Η φόρμα της ομάδας των Βορείων Προαστίων είναι απίστευτη και την οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία. Με τους γνωστούς, πλέον, διακριθέντες η Νέα Κηφισιά των διακριτών ρόλων κατάφερε να περάσει και το εμπόδιο του Άρη και να κοιτάζει μόνο προς τα επάνω στην Basket League.

Το καταπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο, όπου οι γηπεδούχοι σκόραραν 32 πόντους (32-16 επί μέρους), αποτέλεσε το μεγαλύτερο εφόδιο για την ΑΕΝΚ η οποία διατήρησε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου με τον Άρη κι έφτασε στην τελική επικράτηση, η οποία και ήταν η ένατη φέτος (9-7). Οι Θεσσαλονικείς έπεσαν στο 6-10 απολογισμό, γνωρίζοντας τη δεύτερη σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι του Ηλία Παπαθεοδώρου εκμεταλλεύτηκαν την κακή επιθετική λειτουργία των Θεσσαλονικέων, μπήκαν δυναμικά στο ματς έχοντας για μία ακόμη φορά σε καλή ημέρα τον Τσαλδάρη, ο οποίος με 18 πόντους και 4 τρίποντα ήταν ο πρώτος της σκόρερ κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ο Κρόκερ σταμάτησε στους 17, ενώ πήρε πόντους, ασίστ και ριμπάουντ από πολλούς παίκτες κάτι που της εξασφάλισε ξανά υψηλό σκορ. Λιακόπουλος και Βασίλιεβιτς έκαναν πάλι τη δουλειά τους, έχοντας από 10 πόντους, ενώ μεστό ματς έκανε και ο Κακιούζης.

Για τον Άρη Μούρτος με 14 πόντους και Βεζένκοφ με 12 και 8 ριμπάουντ ήταν οι καλύτεροι, με τον Μιχάλη Πελεκάνο να τους ακολουθεί με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ. Αυτό που έλειπε από τον Άρη είναι η δυναμική στο να μπορέσει να διορθώσει τα λάθη και την αφλογιστία του πρώτου δεκαλέπτου, κάτι που επιχείρησε μονάχα στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν και ήταν αργά.

Τα δεκάλεπτα: 32-16, 46-35, 60-48, 81-74.

Οι πόντοι των δύο ομάδων:

ΑΕ Νέας Κηφισιάς (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Βασίλιεβιτς 10 (2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Λιακόπουλος 10 (3 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κρόκερ 17 (5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Κομποδιέτας, Σιούτης, Γκάρετ 5 (8 ριμπάουντ), Γουντς 4 (4 ριμπάουντ), Τσαλδάρης 18 (4/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Αντεγκμπόγιε 2, Κακιούζης 8 (7 ριμπάουντ), Μπάρλος 7 (5 ριμπάουντ)

Άρης (Μίλαν Μίνιτς): Μποχορίδης 2 (3 ριμπάουντ), Χαντ, Πελεκάνος 10 (6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γκίκας 2, Τσακαλέρης 7 (4 ριμπάουντ), Ασημακόπουλος 9 (3 ριμπάουντ), Χαρίσης 6, Βεζένκοφ 12 (8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μούρτος 14 (3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Αθηναίου 12 (5 ασίστ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.