Σκαραφίγκας: «Η νίκη μας είναι απαραίτητη»

Σκαραφίγκας: «Η νίκη μας είναι απαραίτητη» Ο τεχνικός της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργος Σκαραφίγκας θεωρεί κομβικό το παιχνίδι και σημειώνει χαρακτηριστικά: Παιχνιδι κομβικής σημασίας χαρακτήρισε το ματς με τον Ηλυσιακό ο Γιώργος Σκαραφίγκας. Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως η νίκη είναι απαραίτητη για την ομάδα του. «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, ο Ηλυσιακός στην έδρα του ξέρει και παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα και είναι πολύ δυνατός. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά και μυαλωμένα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην νίκη που μας είναι απαραίτητη». Από την πλευρά των παικτών ο Μουχαμέντ Φαγιέ τόνισε : «Πιστεύω πως είναι

Παιχνιδι κομβικής σημασίας χαρακτήρισε το ματς με τον Ηλυσιακό ο Γιώργος Σκαραφίγκας. Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως η νίκη είναι απαραίτητη για την ομάδα του.
«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, ο Ηλυσιακός στην έδρα του ξέρει και παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα και είναι πολύ δυνατός. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά και μυαλωμένα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην νίκη που μας είναι απαραίτητη».
 Από την πλευρά των παικτών ο Μουχαμέντ Φαγιέ τόνισε : «Πιστεύω πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όπως και εμείς έτσι και ο Ηλυσιακός θέλει να πάρει την νίκη για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και πιστεύω πως θα πάρουμε την νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.