Ο «Καλωδιάκιας» της Νέας Κηφισιάς

Τη συμπαράσταση του «Καλωδιάκια» θα έχουν οι παίκτες της Νέας Κηφισιάς στα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Τη συμπαράσταση του «Καλωδιάκια» θα έχουν οι παίκτες της Νέας Κηφισιάς στα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Πρόκειται φυσικά για τη μασκότ της ομάδας της Basket League, που πήρε το όνομά της από τον κύριο χορηγό της ΑΕΝΚ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο προπονητής και οι παίκτες της ΚΗΦΙΣΙΑΣ έχουν πλέον στους εντός έδρας αγώνες τη συμπαράσταση του «ΚΑΛΩΔΙΑΚΙΑ». Η εντυπωσιακή Μασκώτ του βασικού χορηγού της ΚΑΕ, «ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ» θα στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας στο «Ζηρίνειο» με αποκλειστικό σκοπό να την. «καλωδιώσει» με επιτυχίες!
Αποστολή του «ΚΑΛΩΔΙΑΚΙΑ» είναι να διασκεδάζει τους φιλάθλους όλων των ηλικιών κατά τη διάρκεια των διακοπών του αγώνα και να συμμετέχει σε όλα τα παιχνίδια εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά και στις κερκίδες.
Ο «ΚΑΛΩΔΙΑΚΙΑΣ» προέρχεται από το εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων LAPPGROUP Γερμανίας το οποίο αντιπροσωπεύει αποκλειστικά εδώ και 35 χρόνια στην Ελλάδα η εταιρία «ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ». 

Η εταιρία «ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ»

Η εταιρεία ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ πρωταγωνιστεί από το 1975 στην ελληνική αγορά στο χώρο των καλωδίων και  της δομημένης καλωδίωσης. Προμηθεύει καλώδια όλων των ειδών για βιομηχανικές εφαρμογές, εργοτάξια, αντιεκρηκτικές εγκαταστάσεις, κατασκευές πλοίων, δίκτυα υπολογιστών, εφαρμογές ήχου και εικόνας και λοιπές ηλεκτρολογικές εργασίες.
Ο στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιούνται οι ανάγκες του πελάτη γρήγορα, αποδοτικά και ανταγωνιστικά και όλα τα τμήματα της εταιρείας είναι προσανατολισμένα προς αυτόν τον σκοπό. Το τμήμα πωλήσεων αποτελείται από άτομα με υψηλό βαθμό εμπειρίας ικανά να δίνουν λύσεις στα προβλήματα του πελάτη και να προτείνουν το σωστό καλώδιο για κάθε εφαρμογή. Οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη για καλώδιο, από καλώδια αεροπλάνων έως καλώδια για μια ηλεκτρονική πλακέτα, δίνεται πάντα μια άρτια τεχνικά λύση. Η ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση παράδοση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.