«Αποκορύφωμα το έγκλημα στην Πάτρα»

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Αχαΐα, εξέδωσε ο Ίκαρος Χαλκίδας.

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Αχαΐα, εξέδωσε ο Ίκαρος Χαλκίδας.

Αναλυτικά:

«Από το ξεκίνημα της σεζόν, με την επί της ουσίας αποχώρηση του Δημήτρη Αγγελόπουλου και την ανάληψη της διοίκησης από ανθρώπους της Χαλκίδας, γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, με τον κόσμο να έχει αγκαλιάσει τον Ίκαρο και να τον στηρίζει με υποδειγματικό τρόπο. Εδώ και χρόνια, o Ίκαρος είναι απόλυτα συνεπής και συμβαδίζει με τους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ, αλλά και τους νόμους του κράτους.

Είναι φανερό, όμως, ότι αυτό δεν αρέσει σε πολλούς, οι οποίοι ξεκάθαρα προτιμούν στο Ελληνικό μπάσκετ, ομάδες ασυνεπείς που χρωστάνε στους παίκτες, στην Εφορία, στο ΊΚΑ κτλ.  Η ρήση «διαίρει και βασίλευε» είναι πολύ ευκολότερη και στην πολιτική, αλλά και στον αθλητισμό, για ομάδες ασυνεπείς και δυσλειτουργικές.

Ο Ίκαρος σε ουκ ολίγα παιχνίδια,  έχει αδικηθεί κι έχει χάσει κρίσιμους αγώνες, με αποκορύφωμα το «έγκλημα» που έγινε στην Πάτρα.
Κάποια στιγμή πρέπει να εξετάσουν οι αρχές του παιχνιδιού (ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, ΚΕΔ) αν θέλουν να τηρούνται οι κανόνες απ’ όλους απαρέγκλιτα με ισονομία και αξιοκρατία. όπως συμβαίνει σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, η θέλουν να παραμείνουμε σε μια κατάσταση τριτοκοσμικής χώρας.

Η διοικούσα επιτροπή του Ικάρου Χαλκίδας».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.