Κουμπούρας: «Το καλύτερό μας παιχνίδι»

Ο Φάνης Κουμπούρας, κορυφαίος του Ρεθύμνου στη νίκη επί του Κολοσσού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή της ομάδας του στις επιτυχίες.

Ο Φάνης Κουμπούρας, κορυφαίος του Ρεθύμνου στη νίκη επί του Κολοσσού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή της ομάδας του στις επιτυχίες. Ο γκαρντ των Κρητικών που σημείωσε 6 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ, έκανε 3 κλεψίματα και μοίρασε 1 ασίστ στο ματς της 15ης αγωνιστικής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς αυτό απέναντι στον Κολοσσό. Είχαμε πολύ άγχος και πίεση, αλλά μόλις έφυγε, πιάσαμε καλή απόδοση και πήραμε τη νίκη». 

Για τον στόχο του Ρεθύμνου:
«Στην αρχή, δεν λέγαμε για τετράδα, αλλά θεωρούσαμε εφικτό στόχο την εξάδα. Μην είμαστε όμως εγωιστές και λέμε ότι δεν σκεφτήκαμε το θέμα της παραμονής. Πιστεύω, όμως, ότι παραμένει εφικτός στόχος η εξάδα».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία που ακολουθεί:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Έχει εξαιρετικούς ψηλούς και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να περάσουν τη μπάλα μέσα στο καλάθι. Θα πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να τρέξουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τον κόσμο της ομάδας:
«Ο κόσμος, όπως απέδειξε στο ματς με τον Κολοσσό, είναι φανταστικός. Παραμένει κοντά στην ομάδα. Άλλωστε, η ομάδα ανήκει στον κόσμο. Εμείς δεν θα είμαστε αύριο. Εύχομαι να συνεχίσουν να μας βοηθούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.