Λιόγας: «Αν ενισχυθούμε μπορούμε»

Ικανοποιημένος από την απόδοσή των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Λιόγας, που τόνισε πως αν η ομάδα του ενισχυθεί, τότε μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή της.

Ικανοποιημένος από την απόδοσή των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Λιόγας, που τόνισε πως αν η ομάδα του ενισχυθεί, τότε μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή της.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς Μπαρτζώκα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ήρθαν από ένα ταξίδι πολύ κουραστικό και δεν είχε χρόνο να προετοιμαστεί για το ματς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί είχαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα. Παρόλα αυτά το γεγονός ότι παίξαμε με ελληνικό «κορμό» και παίκτες ομάδες στους ψηλούς δείχνει ότι δουλεύουμε καλά.

Αν είχαμε λίγο πιο ξεκούραστους τους Καυκή και Χατζή που έκαναν λάθη λόγω κούρασης και της πληρότητας του ολυμπιακού στα γκαρντ θα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός ανανέωσε πολλές επιθέσεις με επιθετικά ριμπάουντ και πέτυχε εύκολους πόντους. Νομίζω πως αν ενισχυθούμε έχουμε αρκετές πιθανότητες να σωθούμε» ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ηλυσιακού.

Ο Στέλιος Ιωάννου με τη σειρά του δήλωσε:

«Δεδομένων των απουσιών που είχαμε, τις δύο αποχωρήσεις και τις ιώσεις, κάναμε μία πολύ καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Το παλέψαμε και δείξαμε στον κόσμο μας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το Σάββατο κόντρα στην Ελευσίνα υπάρχει για μας μόνο η νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.