Ευκαιρία δοκιμών για τον Ολυμπιακό

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα θα έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό (19:15).

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα θα έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό στον αγώνα της Basket League (19:15). Ο Έλληνας τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να επιστρέψουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα για το Top 16 της Euroleague. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Τζαμάριο Μουν, ο οποίος σταδιακά μπαίνει στο κλίμα της ομάδας.

Στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να ετοιμαστεί ο Αμερικανός για τον δεύτερο γύρο του Top 16 της Euroleague, όταν και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Επίσης, ο Μπαρτζώκας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Μάρντι Κόλινς. Από εκεί και πέρα, εντός των επομένων ημερών θα ανακοινώσει ο Έισι Λο την οριστική του απόφαση, για το πώς θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ανάλογα με την απόφασή του, θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.