Βετούλας: «Είμαστε σε στάδιο προσαρμογής»

Ο Απόλλων Πάτρας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ματς με τον Ίκαρο (71-65), με τον προπονητή των Αχαιών να παραδέχεται ότι η ομάδα του προσαρμόζεται μετά τις προσθήκες στο ρόστερ της.

Ο Απόλλων Πάτρας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ματς με τον Ίκαρο (71-65), με τον προπονητή των Αχαιών να παραδέχεται ότι η ομάδα του προσαρμόζεται μετά τις προσθήκες στο ρόστερ της.

Η δήλωση του Έλληνα τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Άρη Λυκογιάννη στην προσπάθεια που κάνει για να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του Ίκαρου. Θεωρώ ότι είμαστε ακόμα σε ένα στάδιο προσαρμογής μετά την έλευση των νέων παικτών. Εμφανιστήκαμε πιο αγχωμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και ιδιαίτερα ο Ρος. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Θεωρώ ότι η συμβολή του Νίκου Αργυρόπουλου ήταν καθοριστική όταν έπαιξε άμυνα ένας εναντίον ενός ο Ίκαρος και στη ζώνη».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ίκαρου Άρης Λυκογιάννης σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Νίκο Βετούλα και στην ομάδα για τη νίκη τους. Νομίζω ότι ήλθαμε καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Ελέγξαμε απόλυτα το ρυθμό. Γνωρίζουμε ότι ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που ως επί το πλείστον σκοράρει στο ανοικτό γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια πολύ καθοριστική στιγμή που και άλλαξε λίγο τη ροή του παιχνιδιού και καθόρισε τη συνέχεια του παιχνιδιού, καθώς ο Απόλλωνας επέλεξε να αλλάξει τα σκριν.

Ένας σημαντικός παίκτης για εμάς απέναντι σε τέτοιες άμυνες, όπως είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που καταφέρνει να τις ανοίγει, χρεώθηκε κατά τη γνώμη μου με τέταρτο φάουλ, που το επιεικέστερο που μπορώ να πω είναι αυστηρό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε 40 λεπτά, πρέπει να βρεις τον αντίπαλό σου σε όχι τόσο καλή μέρα, αλλά το κυριότερο είναι ότι το ματς πρέπει να παιχτεί 5-5. Δεν θα έλεγα ότι το διαιτητικό τρίο ήταν σήμερα στο 50-50».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.