Σκαραφίγκας: «Κέρδος η επιστροφή του Νίκου»

Ως μία ευκαιρία να τεστάρει την άμυνα του εν όψει της δύσκολης συνέχειας αντιμετώπισε ο Πανελευσινιακός το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Γιώργο Σκαραφίγκα.

Ως μία ευκαιρία να τεστάρει την άμυνα του εν όψει της δύσκολης συνέχειας αντιμετώπισε ο Πανελευσινιακός το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Γιώργο Σκαραφίγκα. Ο Έλληνας προπονητής μετά την ήττα της ομάδας του από τους «πράσινους» τόνισε πως το μοναδικό κέρδος ήταν η επιστροφή του Θωμά Νίκου και ευχήθηκε στον Παναθηναϊκό νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

«Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν τεράστιο σύλλογο. Ήταν σημαντικό αυτό το ματς για εμάς σε ό,τι αφορά την άμυνα μας. Γνωρίζουμε πως μόνο μέσα από την άμυνά μπορούμε να κερδίσουμε τους καθοριστικούς αγώνες που ακολουθούν. Το μόνο κέρδος μας ήταν η επιστροφή του Θωμά Νίκου και ευχόμαστε μέσα στην εβδομάδα να γυρίσουν και ο Φαγιέ με τον Μαγκουνή, δύο παίκτες που έχουμε ανάγκη», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Θα είναι παγίδα αν μείνουμε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου εκμεταλλευόμενοι τη χαλάρωση και την κούραση του Παναθηναϊκού και τα πήγαμε καλά. Θέλω να ευχηθώ να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τη Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει καλά στην Ευρώπη».

Από την πλευρά των παικτών, ο Δήμος Αβραμίδης, είπε: «Το σημερινό ματς ήταν ένα τεστ για εμάς. Θέλαμε να δούμε το αν και κατά πόσο μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εν όψει των δύο κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.