Ντάνστον: «Όχι άλλη ήττα στο ΣΕΦ»

Να μη γνωρίσει άλλη ήττα στο ΣΕΦ στο Top 16 της Euroleague θέλει ο Μπράιαντ Ντάστον, εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Να μη γνωρίσει άλλη ήττα στο ΣΕΦ στο Top 16 της Euroleague θέλει ο Μπράιαντ Ντάστον, εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης. Ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στη νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης επί της Λαμποράλ Κούτσα, καθώς επίσης και στην εμφάνιση της ομάδας του. Ο Ντάνστον μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα:

«Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που μας αρέσει και θέλουμε να εφαρμόζουμε στο γήπεδο. Τον τελευταίο μήνα φάνηκε πως δεν ήμασταν καλά. Παίζαμε αργά στην επίθεση και ακόμα και όταν η άμυνά μας ήταν καλή, δεν καταφέρναμε τίποτα. Στη Βιτόρια πήραμε το 100% από την άμυνα, μαζέψαμε τα ριμπάουντ και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, με αποτέλεσμα να φέρουμε τον αγώνα εκεί που θέλαμε».

Για την καλή απόδοσή του στη Βιτόρια:

«Όπως όλοι οι παίκτες μέσα σε μία τόσο δύσκολη σεζόν, έτσι και εγώ θα έχω τις καλές και τις κακές μου βραδιές. Σημασία έχει να νικάει η ομάδα για να φτάσει στον στόχο της».

Για την επιστροφή του Πέτγουεϊ:

«Είναι υπέροχο που γύρισε και είναι υγιής. Αγωνιστικά, νομίζω ότι είναι φανερό πόσο μας έλειψε. Βοηθάει με την ενέργεια και την αθλητικότητά του στα ριμπάουντ, καλύπτει χώρους στην άμυνα και κυρίως είναι ό,τι χρειαζόμαστε για τη γρήγορη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Μας κάνει συνολικά καλύτερους».

Για τη συνέχεια του Top 16:

«Στη φιλοσοφία μας είναι να πηγαίνουμε ξεχωριστά σε κάθε παιχνίδι. Εχουμε μία ήττα στην έδρα μας και καλό θα ήταν να μη χάσουμε άλλο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Κατά μία έννοια ο στόχος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι να φτάσουμε στο 5-2, νικώντας και τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, κάτι που δεν έχουμε κάνει φέτος. Θα είναι πρόκληση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.