ΚΑΟΔ: «Εκτός χρόνου το καλάθι»

Ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει πως το καλάθι του Δημήτρη Τσαλδάρη σημειώθηκε εκτός χρόνου, εξέδωσε ο ΚΑΟΔ.
Δημοσίευση: 26/01/2014 - 13:08

Ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει πως το καλάθι του Δημήτρη Τσαλδάρη σημειώθηκε εκτός χρόνου, εξέδωσε ο ΚΑΟΔ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Δράμας, ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης με την Κηφισιά, Σπύρος Γκοντας, έδειχνε αμέσως μετά το καλάθι, πως δεν πρέπει να μετρήσει.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Το καλάθι με το οποίο κρίθηκε το χθεσινό παιχνίδι του ΚΑΟΔ με την ΑΕΝ Κηφισιάς είναι εκπρόθεσμο. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης ευστόχησε μεν, αλλά το σουτ ήταν εκτός χρόνου και αυτό πιστοποιείται και από το βίντεο του αγώνα ξεκάθαρα, όπως αυτό παρουσιάστηκε στο επίσημο σάιτ της NOVA, αλλά και όπως μπορεί ο καθένας να διακρίνει από την φωτογραφία.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έχει τη μπάλα στα χέρια του, δεν έχει σουτάρει και στο ταμπλό έχει ανάψει το κόκκινο φως που σημαίνει ότι έχει λήξει το παιχνίδι. Μάλιστα, ο πρώτος διαιτητής, Σπύρος Γκόντας, στην εξέλιξη της φάσης δείχνει ότι το καλάθι δεν μετράει!

Ο ΚΑΟΔ κατέθεσε ένσταση για την τελευταία φάση του αγώνα και πρόκειται να διεκδικήσει με κάθε έννομο τρόπο την δικαίωσή του, γιατί χθες κέρδισε το παιχνίδι»!