Μάρκοβιτς: «Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό»

Ο ΚΑΟΔ ηττήθηκε στη Δράμα από τη Νέα Κηφισιά, με 77-76 στην παράταση, με τον προπονητή Νέναντ Μάρκοβιτς να στέκεται στα προβλήματα της ομάδας του στην επίθεση στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ΚΑΟΔ ηττήθηκε στη Δράμα από τη Νέα Κηφισιά, με 77-76 στην παράταση, με τον προπονητή Νέναντ Μάρκοβιτς να στέκεται στα προβλήματα της ομάδας του στην επίθεση στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά η δήλωση του τεχνικού του ΚΑΟΔ: «Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η ΑΕΝΚ είναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό, είχαμε καλή αμυντική παρουσία, αλλά ήμασταν κακοί στην επίθεση.

Όταν προηγηθήκαμε με οκτώ πόντους, οι κακές επιλογές μας στην επίθεση, αλλά και η αποτελεσματική άμυνα των αντιπάλων μας στο πικ εντ ρολ, άλλαξαν την εικόνα και η ΑΕΝΚ μας έφτασε στο σκορ. Όταν κάνεις κακές επιλογές και πας στην παράταση, αλλά και στο τελευταίο σουτ είναι όλα θέμα τύχης. Ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι δίκαιο για μας».

Από την πλευρά του ο πάουερ φόργουορντ των Δραμινών Σταμάτης Μπένας σχολίασε: «Ξέραμε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών όλη την εβδομάδα και κάναμε κακή προπόνηση. Είχαμε όμως την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά τη χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Συγχαρητήρια στην ΑΕΝΚ για τη νίκη της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.