Σφαιρόπουλος: «Σταθήκαμε τυχεροί»

Ικανοποιημένος με τη νίκη του Πανιωνίου επί των Τρικάλων για τη 15η αγωνιστική της Basket League εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ικανοποιημένος με τη νίκη του Πανιωνίου επί των Τρικάλων για τη 15η αγωνιστική της Basket League εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» στάθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε η ομάδα του με τα ριμπάουντ και υποστήριξε πως στάθηκαν τυχεροί στο τελευταίο σουτ.

«Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που μέσα στην έδρα της είχε πέντε σερί νίκες, μια ομάδα πολύ δουλεμένη από τον κόουτς. Στην αρχή θέλαμε να κρατήσουμε το ρυθμό χαμηλά, να μη φάμε εύκολα καλάθια στα οποία αρέσκεται η ομάδα των Τρικάλων και σε αυτό το κομμάτι τα καταφέραμε, ελέγξαμε τον ρυθμό. Όμως, εκεί που υστερήσαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο ήταν στα ριμπάουντ, ο Έβανς είχε εφτά, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουν δεύτερες προσπάθειες και δεύτερες επιθέσεις και να σκοράρουν πόντους που μας έκαναν στο τέλος να κυνηγάμε το σκορ», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για το δεύτερο μέρος σχολίασε: «Στο ημίχρονο αλλάξαμε λίγο το παιχνίδι μας, αλλάξαμε κάποιες άμυνες, κάποια μαρκαρίσματα και περιορίσαμε το πρόβλημα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, για αυτό και πιστεύω ότι στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε το ρυθμό μας, μπήκαμε μπροστά, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και πήραμε διαφορά. Ασφαλώς, ήταν μικρή διαφορά, που δεν σήμαινε τίποτα σίγουρο, καθώς η ομάδα των Τρικάλων είναι εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπήκαμε στην τελευταία περίοδο, το ματς πήγε πόντο –  πόντο, είχαμε την ατυχία εμείς στην τελευταία φάση πριν ισοφαρίσουν τα Τρίκαλα, που πάμε για κλέψιμο και η μπάλα κατέληξε σε ένα εύκολο καλάθι ισοφάρισης, ενώ σταθήκαμε τυχεροί στο τελευταίο σουτ».

Ο Γιάννης Αθανασούλας, από την πλευρά των παικτώ, τόνισε: «Σήμερα κληθήκαμε να παίξουμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα η οποία παίζει πολύ επιθετικά και ξεκινάει με ταχύτητα και ρυθμό. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο μας παρέσυραν, μας πήρανε πολλά ριμπάουντ, κάναμε αβίαστα λάθη, πράγμα που τους επέτρεψε να είναι μπροστά. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αλλά όχι αρκετά, αντέξαμε στην πίεση και κάναμε κάποια καλά σουτ, έτσι περάσαμε μπροστά στο σκορ. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς τα συνολικά λάθη μας ήταν πάνω από 20, πράγμα που επέτρεψε το ματς να πάει στην παράταση. Εκεί δείξαμε ψυχή, είχαμε συγκέντρωση και είχαμε και την τύχη με το μέρος μας στο τελευταίο σουτ. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να κρατήσουμε τη νίκη και ότι περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας και θα συγκεντρωθούμε στη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.