Παπαθεοδώρου: «Να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία»

Η Νέα Κηφισιά αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΔ για τη 15η αγωνιστική της Basket League και σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, στόχος των νεοφώτιστων είναι να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Η Νέα Κηφισιά αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΔ για τη 15η αγωνιστική της Basket League και σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, στόχος των νεοφώτιστων είναι να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Δράμας και τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό εάν θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. 
 
«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα την Δράμα της οποίας η βαθμολογική της θέση και τα αποτελέσματα της αντικατοπτρίζουν και το μπάσκετ που παίζει. Είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ σωστή κατεύθυνση και ρόλους ξεκάθαρους στο παιχνίδι της και θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς εάν θέλουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και τις καλές μας εμφανίσεις και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που αξίζει να βρίσκεται στην βαθμολογική θέση στην οποία είναι», δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Όγκο Αντεγκμπόγιε σχολίασε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα με την οποία είμαστε ισόβαθμοι, γεγονός το οποίο μαρτυράει πως οι διαφορές των δύο ομάδων είναι μικρές. Η ομάδα μας δείχνει τον τελευταίο καιρό με τις εμφανίσεις της και τις νίκες που έκανε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πάμε στη Δράμα με στόχο μια ακόμα νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.