Σφαιρόπουλος: «Να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες»

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει να είναι αυτό με τα Τρίκαλα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Δημοσίευση: 24/01/2014 - 20:08

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει να είναι αυτό με τα Τρίκαλα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής του Πανιώνιου στάθηκε στη δυνατή έδρα που έχουν οι Θεσσαλοί και τόνισε ότι για να κερδίσει η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί όντας κατάλληλα προετοιμασμένη πνευματικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίζουμε στα Τρίκαλα απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που έχει πετύχει πέντε σερί νίκες στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα, να εξουδετερώσουμε τα ατού των Τρικάλων και να φέρουμε το παιχνίδι στο ρυθμό μας. Χρειάζεται μεγάλη πνευματική προετοιμασία για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης».

Οι δηλώσεις του Κυρίτση:

«Έχουμε να διαχειριστούμε ένα δύσκολο ματς, που ακολουθεί το ταξίδι μας στην Σερβία. Στον αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη Τετάρτη (22/1) δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας σε όλη την διάρκεια του ματς. Απέναντι στην πολύ καλή - ιδιαίτερα στην έδρα της - ομάδα των Τρικάλων θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, να μείνουμε στο πλάνο μας μέχρι το τέλος και να κάνουμε το καλύτερο για να νικήσουμε».