Μάρκοβιτς: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά»

Ιδιαίτερα σημαντικό για τον ΚΑΟΔ χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά, για τη 15η αγωνιστική της Basket League ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Ιδιαίτερα σημαντικό για τον  ΚΑΟΔ χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά, για τη 15η αγωνιστική της Basket League ο Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο προπονητής των Δραμινών στάθηκε στην πορεία νεοφώτιστων στο πρωτάθλημα και τόνισε πως θα πρέπει να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να διεκδικήσουν τη νίκη.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που το τελευταίο 2μηνο παίζει πολύ καλά και είναι ξεκάθαρο φαβορί για τα play off. Κοιτάζοντας το ρόστερ βλέπεις παίκτες που έχουν παίξει Ευρωλίγκα, έχουν κερδίσει τίτλους και έχουν όλοι Έλληνες τεράστια εμπειρία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40′ και να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει για την ομάδα μας η παρουσία του στο γήπεδο», δήλωσε ο Μάρκοβιτς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζούλιαν Βον ανέφερε: «Ο αγώνας με την Κηφισιά είναι σημαντικός και πολύ δύσκολος. Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να παλέψουμε 40′ πολύ σκληρά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.