Κουταλιανός: «Εξαιρετικά προσεκτικοί»

Ο Μιχάλης Κουταλιανός τόνισε ότι οι παίκτες του Κολοσσού θα πρέπει να παρουσιαστούν ιδιαίτερα σοβαροί στο ματς με το Ρέθυμνο.
Δημοσίευση: 24/01/2014 - 20:54
Ο Μιχάλης Κουταλιανός τόνισε ότι οι παίκτες του Κολοσσού θα πρέπει να παρουσιαστούν ιδιαίτερα σοβαροί στο ματς με το Ρέθυμνο. Ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη ξεκαθάρισε ότι οι Ροδίτες πρέπει να αφήσουν οριστικά στο παρελθόν τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, σε μία άκρως μπασκετική και δυνατή έδρα. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά. Η ομάδα του Ρεθύμνου είναι πολύ καλή και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη μετά την αλλαγή προπονητή, αφού όλοι ξέρουμε πώς λειτουργεί μία αλλαγή προπονητή. Θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και έτσι θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί».

Οι δηλώσεις του Μπαμπάλε Όσμπι:
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα μπροστά στο κοινό της. Η αποστολή μας είναι δύσκολη και χρειάζεται να δώσουμε το100% των δυνάμεών μας για να τα καταφέρουμε. Όπως σε όλα τα παιχνίδια μας, έτσι και κόντρα στο Ρέθυμνο όλα θα αρχίσουν για εμάς από την άμυνά μας. Αυτό είναι το "όπλο" μας και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να σταματήσουμε τον ρυθμό του Ρεθύμνου».