Σφαιρόπουλος: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για πέντε λεπτά»

Τα πέντε λεπτά στα οποία ο Πανιώνιος έχασε τη συγκέντρωση του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν στην τρίτη ήττα των «κυανέρυθρων» στο Γιούροκαπ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Τα πέντε λεπτά στα οποία ο Πανιώνιος έχασε τη συγκέντρωση του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν στην τρίτη ήττα των «κυανέρυθρων» στο Γιούροκαπ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, όπως ο Ερυθρός Αστέρας και σε καυτή έδρα. Αρχίσαμε τον αγώνα πολύ συγκεντρωμένοι και παρουσιαστήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνα μας. Δεν επιτρέψαμε στον Ερυθρό Αστέρα να κάνει το παιχνίδι του, να πάρει επιθετικά ριμπάουντ και τον αναγκάσαμε να κάνει 9 λάθη» ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς του Πανιωνίου που πρόσθεσε:

«Το αποτέλεσμα ήταν ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν μπροστά στο σκορ, είχαμε καλές συνεργασίες και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Περιμέναμε την αντίδραση του Ερυθρού Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Στα πρώτα πέντε λεπτά, όμως, χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεν ήμασταν τόσο αποδοτικοί σε άμυνα και ριμπάουντ. Έτσι αυξήθηκε η διαφορά. Καταφέραμε, ωστόσο, να μην τα παρατήσουμε σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας στο Eurocup και να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος.
 
Κάναμε καλύτερη προσπάθεια σε σχέση με την Ισπανία», υπογράμμισε ο Σφαιρόπουλος. «Ασφαλώς πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε για να είμαστε στην συνέχεια ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο, ανάλογο με εκείνο της Ευρωλίγκας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.