Πεδουλάκης: «Να βρούμε ενέργεια»

Προβληματισμένος για την κούραση των παικτών του από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Προβληματισμένος για την κούραση των παικτών του από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, εν όψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν στέκονται στη βαθμολογία του ομίλου τους και πως θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Αρχικά, ο Πεδουλάκης δήλωσε: «Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι μια πραγματικά ταλαντούχα ομάδα και αυτό φαίνεται από τους αριθμούς της στη φετινή Ευρωλίγκα. Παίζει ακόμη πιο επιθετικά στην έδρα της. Έχει υπομονή, διαβάζει όλα τα mismatch και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «εν σκεφτόμαστε τη βαθμολογία αυτή τη στιγμή. Η φιλοσοφία μας είναι να βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι πως είχαμε τρία δύσκολα παιχνίδια μέσα σε έξι μέρες και ότι θα παίξουμε την Πέμπτη με μία προπόνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια κατάσταση όμως και θα πρέπει να βρούμε την ενέργεια. Αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε για τον αγώνα της Πέμπτης: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεχίσουμε να παίζουμε σαν ομάδα. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχει πολλή ποιότητα σαν ομάδα κι έναν σπουδαίο προπονητή. Παρά τη βαθμολογία που έχει εκείνη κι εμείς, πρέπει να εστιάσουμε στο αγωνιστικό μας πλάνο αν θέλουμε να πάμε εκεί και να νικήσουμε. Δεν νιώθουμε πίεση για έναν και μοναδικό λόγο: σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε άλλη ή και να χάσουν με 20 πόντους ή με 2 πόντους. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.