«Αξίζει σεβασμό ο Πανιώνιος»

Με μεγάλο κίνητρο θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Πανιώνιος, όπως εκτιμά ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Ντέγιαν Ράντονιτς.

Με μεγάλο κίνητρο θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Πανιώνιος, όπως εκτιμά ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Ντέγιαν Ράντονιτς.

«Ο Πανιώνιος δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα. Έχει ηττηθεί στα πρώτα δύο παιχνίδια και έρχεται στο Βελιγράδι με μεγάλο κίνητρο και για να κάνει καλύτερη εντύπωση. Είναι γεγονός πως είναι μία ποιοτική ομάδα, η οποία βρίσκεται ψηλά στην ελληνική λίγκα. Αξίζει σεβασμό.

Ωστόσο, μπροστά στο κοινό μας έχουμε την επιθυμία να παίξουμε καλύτερα από ό,τι με τη Νίζνι. Θέλουμε να παίξουμε σκληρή άμυνα σε όλο τον αγώνα και να επιβάλουμε το στιλ παιχνιδιού μας» ήταν τα λόγια του για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του Γιούροκαπ.

Από πλευράς παικτών, ο Ιβάν Ραντένοβιτς στάθηκε στους καλούς σκόρερς που έχουν στο ρόστερ τους οι «κυανέρυθροι»:

«Αναμένουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Ο Πανιώνιος έχασε τους πρώτους δύο αγώνες στη φάση των “32”, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει απίστευτους σκόρερ στην ομάδα. Στόχος μας είναι να τους σταματήσουμε και να παίξουμε συγκεντρωμένα στην επίθεση. Το φανταστικό κοινό μας θα μας δώσει επιπλέον δύναμη και όρεξη ώστε να φτάσουμε στη 2η νίκη μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.