Ο Ασκα MVP της 14ης αγωνιστικής

Ο Ιβάν Άσκα οδήγησε τον Ίκαρο στη σημαντική νίκη επι του Ρεθύμνου και παράλληλα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής.

Ο  Ιβάν Άσκα οδήγησε τον Ίκαρο στη σημαντική νίκη επι του Ρεθύμνου και παράλληλα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής.
 
Ο Αμερικανός στα 35:45 που αγωνίστηκε είχε 15 πόντους με 7/8 δίποντα και 1/2 βολές, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 κερδισμένα φάουλ συγκεντρώνοντας 28 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Άσκα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε:
«Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η νίκη μας συνδυάστηκε με δύο πράγματα.Πρώτον με πολύ καλό μπάσκετ, ακλουθώντας την οδηγία του προπονητή να είμαστε ομαδικοί και να βλέπουμε τον ελεύθερο συμπαίκτη μας.
Δεύτερον διότι προσφέραμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος θα έλεγα ότι είναι ο MVP του Ικάρου.
Σε κάθε ματς το γήπεδο γεμίζει και είτε νικάμε, είτε χάνουμε οι φίλαθλοι μας, μας χειροκροτούν και μας υποστηρίζουν με έναν τρόπο μοναδικό.
Φυσικά αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα, διότι εξακολουθούμε να είμαστε τελευταίοι στην βαθμολογία και θα χρειαστούμε περισσότερες νίκες, για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Αν συνεχίσουμε να δείξουμε την ίδια ομαδικότητα, θα τα καταφέρουμε διότι υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και οι προπονητές δουλεύουν πολύ σκληρά.
Σε ότι αφορά το βραβείο, σίγουρα είναι μεγάλη τιμή και το οφείλω τόσο στους προπονητές όσο και στους συμπαίκτες μου. Δεν θα σήμαινε τίποτα, όμως, αν δεν είχαμε κερδίσει το ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.