Φλεβαράκης: «Κοιλιά στην απόδοση του Ολυμπιακού»

Οι τραυματισμοί και το ντεφορμάρισμα ορισμένων παικτών έχουν φέρει την αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη.

Οι τραυματισμοί και το ντεφορμάρισμα ορισμένων παικτών έχουν φέρει την αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στο ντέρμπι των «αιωνίων», όπου ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε νικητής. Ο Φλεβάράκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις ομοιότητες του χθεσινού ματς με τον ημιτελικό του Κυπέλλου: «Υπήρχαν πολλά κοινά με το ματς του Κυπέλλου, αν κι εκείνο ήταν πιο σημαντικό. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, βέβαια. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε έμφαση στις άμυνες και δεν θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό. Οι δύο ομάδες είναι καλύτερες από ό,τι έδειξαν χθες. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικές ομάδες που μακάρι να φτάσουν στο Final Four».

Για την πτώση στην απόδοση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει μια κοιλιά στην απόδοσή του, αλλά σίγουρα μέχρι να γίνουν τα play offs θα είναι καλύτερος. Όπως και για τον Παναθηναϊκό όταν έκανε κακές εμφανίσεις πίστευα πως θα βρει τον εαυτό του. Σε μια μεγάλη σεζόν θα έχεις καλές και κακές στιγμές, σημασία έχει πώς θα τις διαχειριστείς».

Για την κακή εμφάνιση του Σπανούλη: «Ο Βασίλης έχει αποδείξει πως μπορεί να αντιμετωπίσει τις καλύτερες άμυνες. Το μαρκάρισμά του δεν είναι ατομική δουλειά, αλλά μία διαδικασία προσαρμογής όλης της ομάδας πάνω του. Σημασία έχει πώς θα στηρίξουν οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού τον αρχηγό τους. Όταν η απόδοσή τους είναι κάτω του μετρίου, σφίγγει ακόμη περισσότερο ο κλοιός πάνω στον Σπανούλη. Δεν είναι ότι βρέθηκε οριστικά το φάρμακο κατά του Σπανούλη. Είναι καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα τεχνικό τιμ».

Για το πού εστιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στις δύο ομάδες: «Πριν ένα μήνα μόνο επιθετικό πρόβλημα δεν θα έβρισκε κανείς στον Ολυμπιακό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι άλλαξε τη χημεία του λόγω κάποιων τραυματισμών, αλλά και το ντεφορμάρισμα κάποιων παικτών. Ο Λο και ο Πέτγουεϊ έπαιζαν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ομάδας. Και ο Παναθηναϊκός παρουσίασε προβλήματα στην επίθεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.