Και τώρα Φενέρ για το «τριφύλλι»

Στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στρέφει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη στο ντέρμπι.

Στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στρέφει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη στο ντέρμπι. Οι «πράσινοι» είναι ικανοποιημένοι με τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα play off. Για να χάσει το «τριφύλλι» αυτό το πλεονέκτημα, θα πρέπει να κάνει τρεις νίκες έως το φινάλε της κανονικής περιόδου, ενώ την ίδια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να συνεχίσουν μόνο με νίκες.

Οι «πράσινοι» κρατάει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση την καλή του αμυντική λειτουργία και την αποτελεσματικότητα που έδειξαν σε ένα ακόμα κρίσιμο εφετινό ματς. Πλέον, οι νταμπλούχοι Ελλάδος κοιτάζουν τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την τέταρτη νίκη του στο Top 16 της Euroleague, ώστε να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στα play off της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.