Πεδουλάκης: «Το διαβάσαμε καλύτερα»

Για καλύτερο διάβασμα του ματς από πλευράς Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.
Δημοσίευση: 20/01/2014 - 21:50

Για καλύτερο διάβασμα του ματς από πλευράς Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

«Είχα πει πως δεν είναι καλό να παίζουμε συνέχεια με τον Ολυμπιακό. Μας έλειψε η ενέργεια στην εκκίνηση του αγώνα. Μας επηρέασαν οι στομαχικές διαταραχές του Λάσμε και τα γρήγορα φάουλ του Ούκιτς. Στην επίθεση δεν ήμασταν καλοί, αλλά είχαμε τη σταθερά της άμυνάς μας. Όταν το ματς πήγε στο τέλος στην κόψη του ξυραφιού μάς βοήθησαν πολύ ο Διαμαντίδης και ο Μαυροκεφαλίδης.

Ειδικά για τον Λουκά θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία. Έχει καλή νοοτροπία και ξέρει να περιμένει και μας βοήθησε πάρα πολύ. Εμείς κερδίσαμε το παιχνίδι γιατί το διαβάσαμε καλύτερα. Τα μεγάλα ματς κρίνονται συνήθως στο πέντε εναντίον πέντε. Προσπαθούμε να χτίσουμε σε αυτό το κομμάτι, αλλά δεν είναι εύκολο. Η ατμόσφαιρα σε γενικές γραμμές ήταν σε καλά πλαίσια και νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε όλοι μας» τόνισε ο κόουτς του «τριφυλλιού».

Για τη «Φενέρ»:

«Έχουμε παιχνίδι σε τρεις μέρες και μας προβληματίζει η ενέργεια. Έχει δίκιο ο κόουτς Μπαρτζώκας να λέει για τους τραυματισμούς και την κόπωση. Εμείς το είχαμε αυτό το πρόβλημα στην πρώτη φάση και τότε μας κρεμάσατε».

Για το λόγο που δεν έγιναν προσθήκες όταν υπήρχαν τραυματισμοί:

«Εμείς δεν θέλαμε να πειράξουμε το μπάτζετ μας. Θέλουμε να είμαστε νοικοκυρεμένοι. Η διοίκηση είναι εδώ για ό,τι χρειαστεί. Δεν χρειάζεται να πάρεις παίκτη, αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Μπορείς να δουλέψεις πάνω π.χ. στον Παππά. Στον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να παίξεις αν δεν παίξεις άμυνα και δεν διαβάζεις το παιχνίδι. Έχουμε αδυναμίες, έχουμε αυτογνωσία και προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας».