Αχής : «Οι καλές ομάδες φαίνονται μετά από τέτοιες ήττες»

Η ήττα από τον Αρκαδικό γκρέμισε το Ψυχικό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 και το έφερε σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη Καβάλα.

Η ήττα από τον Αρκαδικό γκρέμισε το Ψυχικό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 και το έφερε σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη Καβάλα.

Ο αρχηγός Ντίνος Αχής, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας των βορείων προαστίων στο Facebook τόσο για τον αγώνα στην Τρίπολη όσο και για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ

“Το Σάββατο ηττηθήκαμε γιατί ενώ προηγούμασταν σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Είτε επειδή κάναμε πολλά λάθη είτε λόγω της ποιότητας κάποιων παικτών του Αρκαδικού. Είναι μία ήττα που πρέπει να διαχειριστούμε σωστά γιατί οι καλές ομάδες φαίνονται μετά από τέτοιες ήττες”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ

“Ντέρμπι είναι μόνο όσον αφορά τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων αφού αμφότερες δεν έχουν να χωρίσουν κάτι. Τα τελευταία δύο χρόνια έτυχε να είμαστε αντίπαλοι και να έχουμε τους ίδιους στόχους με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, είναι μία ακόμα ιστορική στιγμή για το Ψυχικό. Αγωνιστικά, η ΑΕΚ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά πιστεύω ότι κι εμείς στην έδρα μας έχουμε ιδιαίτερη δυναμική. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να το ευχαριστηθεί χωρίς ακρότητες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.